Life Balance

Tina Hou Marer - Terapi og rådgivning

Når værdifulde relationer skal styrkes

+ 45 40 25 07 66

Samtalegruppe for børn og unge mellem 10-15 år i skilsmissefamilier

Et tilbud om samtalegruppe til børn og unge, der har det svært med mors og fars skilsmisse.

Både før, under og i tiden efter skilsmissen har børnene ofte brug for ekstra omsorg og opmærksomhed, og det kan være svært at skulle finde overskud til børnenes behov, når man som forælder selv er ramt af skilsmissen. Derfor sørger vi for at give barnet et frirum, hvor der er mulighed for at få sat ord på tanker, følelser og oplevelser uden at skulle tage hensyn til andre i familien.

Måske er du barnet i familien, og du læser dette mens dine forældre er midt i en skilsmisse eller er blevet skilt. Måske synes du det sommetider er svært at dele dine tanker og bekymringer med dine forældre, da de har rigeligt at se til, eller du synes dine forældre har svært ved at forstå dig. Det kan derfor være en god idé at tale med dine forældre om at komme med i en samtalegruppe med andre på din alder, der kender til, hvordan man har det når ens mor og far er gået fra hinanden. Du kan måske nikke genkendende til at det er svært at finde hoved og hale i alt det nye der sker i jeres familie. Måske har din mor og far fået en ny kæreste, eller der er kommet nye pap- eller bonussøskende ind i jeres liv. Og måske er du i tvivl om hvilken rolle du nu skal spille i familien.

Vi vil gøre alt for at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor der er plads til dit barn. Hos os vil dit barn kunne få luft for det, der fylder, og til at dele både glæderne og sorgerne i fællesskab med jævnaldrende. Vi vil bestræbe os på at ruste dit barn til større indsigt og kendskab til egne styrker og fremtidige handlemuligheder.

Praktik:

Samtalegrupperne foregår på adressen Hvidsværmervej 161, 2610 Rødovre.

Næste forløb starter januar 2017 og består af en opstartssamtale med barn og forældre, 5 gruppesamtaler og en afsluttende samtale med barn og forældre. Hvis forældrene har delt forældremyndighed, skal begge forældre som udgangspunkt være enige om at børnegruppen er et godt tilbud for jeres barn.

Samtalegruppen mødes første gang onsdag den 11. januar 2017, og fremadrettet onsdag den 25. januar, 8. februar, 22. februar samt 8. marts 2017 fra kl. 16:00 til 18:00.

Gruppen består af maks. 10 gruppedeltagere, og vi er altid to voksne sorggruppeledere til stede. 

Forløbet faciliteres af:

Tina Hou Marer, email [email protected], tlf. 40 25 07 66 og

Pernille Louise Salling, email [email protected], tlf. 91 11 10 34

Vi er begge uddannede familieterapeut MPF og sorggruppeleder.

Du/I er meget velkomne til at kontakte os for at høre nærmere eller du kan foretage din tilmelding direkte her.

Senest tilmelding er fredag den 6. januar 2017.

Prisen udgør kr. 1.200,- for hele forløbet. Hurtig tilmelding sikrer dig en af de begrænsede pladser

Interesseret i nyt forløb med opstart til august 2017 i Hillerød, så kontakt os direkte på email [email protected] eller pr. telefon 40250766.