Life Balance

Tina Hou Marer - Terapi og rådgivning

Når værdifulde relationer skal styrkes

+ 45 40 25 07 66

Seniorer – Sorggruppe for dig, som har mistet din livsledsager

Du har mistet din livsledsager, og du befinder dig i dit livs største krise. Det menneske, du har delt livets glæder og sorger med, er gået bort. Måske du har mistet din bedste ven, din elskede, den som stod dig allernærmest, og det er svært at finde glæden og lysten til at fortsætte livet på egen hånd. Du føler dig forladt og ensom. Du savner en at tale med, som har en forståelse for din situation og den krise du befinder dig i. Du har brug for at kunne tale med nogen, som har oplevet det, du oplever. Måske du har børn, børnebørn og anden tæt familie og venner, som rigtig gerne vil hjælpe dig, og som har ønsker om, at du skal tage del i livet på ny, og du finder det svært, at tale med dem, om de følelser og tanker, som du er fyldt af. Måske du kan genkende følelsen af tomhed, meningsløshed, tristhed og ked-af-det-hed, ja endda vrede over, at din kære har forladt dig. Disse følelser er du ikke alene om at have, og den ensomhed som man rammes af, når man mister sin livsledsager gennem et langt liv, kan være svær at bære alene.

I et sorggruppe-forløb får du mulighed for at dele tanker og følelser, møde andre ligestillede, høre deres historier, og finde støtte til på ny at genfinde glæden ved livet, glæden ved at have haft din elskede ved din side, og få luft for de tanker og følelser, som det kan være svært at komme af med andetsteds.

Praktik:

Forløbet starter til januar 2017 og består af 5 gruppesamtaler af en varighed på 2,5 timer, og finder sted tirsdage i lige uger fra kl. 09.30-12.00 inkl. 15 min. pause. Gruppen er lukket og antallet af deltagere er maksimalt 10.

Prisen udgør kr. 1.500,- for hele forløbet, og man betaler det fulde beløb ved tilmelding.

Forløbet faciliteres af Pernille Louise Salling og Tina Hou Marer, som begge er uddannet Psykoterapeuter MPF og sorggruppeleder. Hos os kan du føle dig tryg, og vi vil tage godt vare på dig og drage den omsorg for dig, som du har behov for.  

Første gang er tirsdag den 10-01-2017 kl. 9.30.

Adressen er Hvidsværmervej 161 i Rødovre.

Der er gratis parkering foran og ved siden af bygningen. Buslinje 161 og 166 går stort set til døren.

Tilmeld dig direkte her

eller kontakt:

Tina Hou Marer på tlf. +45 40 25 07 66, e-mail [email protected]

Pernille Louise Salling på tlf. +45 91 11 10 34, e-mail [email protected]

Sidste frist for tilmelding er fredag den 6. januar 2017. Hurtig tilmelding sikrer dig en af de begrænsede pladser.

Interesse i deltagelse i nyt forløb i Hillerød med opstart til august 2017, så kontakt os direkte pr. telefon eller email.